Preview Mode Links will not work in preview mode

Lyt med til Esma Birdi når hun deler sine erfaringer om den gode integration på skoler, i børnehaver, sygehusvæsenet, på kommunen, i politiet og i det private erhvervsliv.

Her får du baggrundsviden om bla. kultur, religio, traditioner, kønsroller og mange andre emner som udgør forskellen på mange etniske minoriteter og det danske samfund.

Lyt direkte her på siden - eller via et af de mange links herunder.

Mar 14, 2020

opdragelse

Hvornår begynder den gode integration?

Optimalt begynder den, når barnet fødes. Men virkeligheden er ikke altid optimal. I denne episode kan du høre om, hvorfor en tidlig indsats er vigtig - og om hvad du som pædagog, lærer eller socialrådgiver kan gøre for at hjælpe etniske minoritetsforældre til at opdrage deres børn bedst muligt.

Alle forældre vil deres børn det bedste. Det kan være svært at afkode hvilken opdragelsesmetode der er bedst for det enkelte barn her i Danmark. Det kan være svært, fordi mange familier kommer hertil fra helt forskellige samfund - hvor der jo gælder andre normer og værdier. Det er din opgave at hjælpe dem - og det får du et par bud på her.

De bedste hjælp er ofte at interessere sig - at blande sig - og udøve den gode autoritet som du har, på den bedste måde.

Dette kan du bla. høre om i denne episode.

Du kan også høre om:

Forskellige opdragelsesmetoder

Sådan hjælpe du bedst muligt

Hvorfor du ikke taler ned til nogen, når du vil hjælpe

Læs "Integration af børn i alderen 0-16 år" af Esma Birdi

Du finder e-bogen her

Tak fordi du lytter med.